aboutus

Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd.

Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd. Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd. Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd. Shenzhen Xiangtong Co.,Ltd.
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: XTCERA
Αριθμός Υπαλλήλων: 1200~2000
Ιδρύθηκε Έτος: 2001
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

XiangTong ιδρύθηκε στις 9 Απριλίου 2001 με 18 χρόνια εμπειρίας στην Ε & Α της Zirconia και Auto εξοπλισμού, η οποία είναι τώρα μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

Η XiangTong έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με επίκεντρο τη φωτο-επικοινωνία και την οδοντιατρική. Τα γραφεία του περιλαμβάνουν SHENZHEN XIANGTONG, Ltd. και Dongguan Xiangtong τεχνολογία φωτοηλεκτρικής τεχνολογίας, με πάνω από 1200 εργαζόμενους.

Συμμετέχει στον όμιλο της China Air Industry Industry, ο οποίος αποτελείται από 500 θυγατρικές, μεταξύ των οποίων 26 είναι εισηγμένες και περίπου 500 χιλιάδες εργαζόμενοι κατέχουν την 143η θέση μεταξύ των 500 κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως, οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια.

Προς το παρόν, η Xiangtong διαθέτει τρία κέντρα κατασκευής: Songshanhu Xinhao, Dalingshan και Κέντρο εμπορίας Shenzhen.

Το 2017, το ποσό των πωλήσεων της Xiangtong ανέρχεται στα 430 εκατομμύρια. Η μηχανή φρεζαρίσματος με 4 άξονες και 5 άξονες x-mill είναι ο πρωταθλητής πωλήσεων διαδοχικά μέσα σε 5 χρόνια μεταξύ άλλων μηχανών οδοντοτεχνίας που κατασκευάζονται από την Κίνα.

SHENZHEN XIANGTONG CO., LTD. με το όνομα XTCERA, το κενό της Zirconia έχει υιοθετηθεί από περισσότερα από 1000 εργαστήρια και έχει εμπιστοσύνη σε περισσότερες από 2000 κλινικές σε όλο τον κόσμο. Κάθε μία ώρα, πάνω από 720 μονάδες κατασκευάζονται από το XTCERA Zirconia blank, κάθε χρόνο βοηθάμε περισσότερα από 6,25 εκατομμύρια ανθρώπους να βρουν πίσω το γλυκό τους χαμόγελο.

Περισσότεροι από 500 μονάδες χυτοσιδήρου τροφοδοτούνται σε όλο τον κόσμο ετησίως, η συνολική αγορά που περνάει 2500 μονάδες, μέχρι τώρα, είμαστε ακόμα ο No.1 προμηθευτής οδοντικών φρέζες στην εγχώρια αγορά, και σε παγκόσμιο επίπεδο έχουμε προμηθεύει αγορές περισσότερων από 30 χωρών και περιφερειών.

Η καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντα διαθέσιμη για να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών, 24 ώρες την ημέρα.

Ιστορία

Τοποθετημένο στην περιοχή Nanshan Shenzhen, XTCERA καθιερώθηκε το 2001, και εγκρίθηκε ως «επιχείρηση ΥΨΗΛΉΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ» από Shenzhen κυβέρνηση το 2005. Εγκριθήκαμε επίσης ως «εθνική επιχείρηση ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ» από το εθνικό Υπουργείο επιστήμης και τεχνολογίας το 2008.

 

Η επιχείρησή μας έχει μια ισχυρή δυνατότητα στην Ε&Α και την κατασκευή των οδοντικών μηχανών άλεσης και υψηλός - φραγμοί ποιοτικού zirconia συμβατοί με ποικίλα CAD/CAM συστήματα άλεσης που χρησιμοποιούνται στην οδοντική αποκατάσταση και προσφέρει επίσης CAD/CAM consumbales όπως PMMA, το κερί, το μαλακό μέταλλο και την άλεση burs.

 

 

Προκειμένου να βεβαιωθεί η ποιότητα, η επιχείρησή μας έχτισε μια επαγγελματική ποιοτική Ομάδα Διοίκησης καθώς επίσης και τη συμφωνία ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης στο ISO9001 και έχει την πιστοποίηση από ICAS από το 2002. XTCERA έχει γίνει ο κατασκευαστής πρώτης θέσης στη βιομηχανία οδοντοστοιχιών.

 

Με βάση υψηλό μας - ποιοτικά προϊόντα, έχουμε αναπτύξει ήδη ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων. Τα προϊόντα μας πωλήθηκαν στους πελάτες από όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του HK, του Μακάου και Taiwa. Συγχρόνως, οι υπερπόντιες αγορές μας έχουν αναπτυχθεί γρήγορα. Έχουμε την καλή συνεργασία με πολλές στο εξωτερικό οργανώσεις στις ΗΠΑ, ΕΕ, Μέση Ανατολή, Ιαπωνία, Κορέα, Βραζιλία, Ινδία και ούτω καθεξής.

 

Θα αγαπούσαμε να χτίσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με σας.

Υπηρεσία

Η Co. SHENZHEN XIANGTONG, ΕΠΕ με XTCERA ως εμπορικό σήμα της, το κενό Zirconia της έχει υιοθετηθεί από περισσότερα από 1000 εργαστήρια, και έχει εμπιστευθεί μεταξύ πάνω από 2000 κλινικών σε όλο τον κόσμο. Καθένας ώρα, πάνω από 720 μονάδες γίνεται από XTCERA Zirconia το κενό, κάθε χρόνο βοηθάμε περισσότερους από 6,25 εκατομμύριο ανθρώπους που βρίσκουν πίσω το γλυκό χαμόγελό τους.


Θα αγαπούσαμε να χτίσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με σας.

 

Η ομάδα μας

Το XiangTong έχει αυξηθεί σε μια πρόσφατα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην φωτογραφία-επικοινωνία και την οδοντιατρική. Τα γραφεία του συμπεριλαμβανομένης της Co. SHENZHEN XIANGTONG, του ΕΠΕ και Dongguan Xiangtong Photoelectricity Technology Company, με πάνω από 1200 υπαλλήλους.


Η καλύτερη ομάδα μετά από-πώληση-υπηρεσιών είναι πάντα διαθέσιμη για να προσφέρει την υψηλός-ποιοτική υπηρεσία, 24ωρος σε απευθείας σύνδεση.

Στοιχεία επικοινωνίας